Recreatiepark

 

recreatiepark00Recreatiepark De Spil is een klein en rustig parkje met totaal 18 van deze zeer luxe recreatiewoningen.

 

De Spil als recreatiepark is gelegen bij de gerestaureerde Sevink Mölle met haar serre-restaurant, speeltuin en overdekt Kinder Avonturenpark en op ongeveer 50 tot 100 meter van de bijna 40 hectare grote recreatieplas 't Hilgelo.

 

De ligging van de aangeboden recreatiewoning is uniek en in een bosrijk buitengebied vlakbij de recreatieplas ’t Hilgelo.

Heerlijk om te recreëren, zwemmen, zonnen, surfen, kanoën, duiken etc. maar ook een geweldige omgeving voor de actieve huurders. Hardlopen, mountainbicken, ATB'en, fietsen, wandelen, paardrijden etc. zijn in de directe nabijheid mogelijk.

                          

Recreatiepark De Spil biedt u een hoge mate van privacy, ligging tussen landelijke houtwallen, midden in een natuurgebied en op zeer korte (loop)afstand van  recreatieplas  “t Hilgelo”.

 

Op de pagina OMGEVING kunt u kennismaken met de recreatieve- en culturele mogelijkheden in de directe omgeving of op redelijke afstand in Nederland en Duitsland, voor GROOT & KLEIN en JONG & OUD. U kunt dan tevens worden doorgelinkt naar de website van de door u gekozen mogelijkheid of mogelijkheden.

 

DE SPIL

recreatiepark01Indien recreatiewoning De Spil 18 bezet is, dan kan ik u een soortgelijke recreatiewoning bieden in de directe nabijheid.

 

 

 

 

 

 

 

recreatiepark02

 

Wij proberen maximaal tegemoet te komen aan uw (vakantie)wensen, dus leg ze bij uw reserveringsaanvraag gewoon voor.  

 

 WINTERSWIJK IS
365 dagen per jaar volop genieten
gedurende alle seizoenen!