Woning Buiten

 

De totale perceelsgrootte is ongeveer 450 m2 en de mooi aangelegde tuin ligt rondom deze recreatiewoning.

 

Uw auto kunt u parkeren in de carport en er is een af te sluiten berging waarin u bijvoorbeeld uw (huur)fietsen kunt stallen.

Op de inrit is voldoende ruimte om een 2e auto te kunnen parkeren. 

 

De tuin is aan de voorzijde omheind door smeedijzeren hekwerken,  aan de achterkant en zijkanten met haagbeuken en een aangeplante jonge houtwal, wat ook in de winter een prachtig aanzicht is.


Ook tuinverlichting ontbreekt niet rondom de woning en op het aangelegde terras. Via de keuken kunt u naar buiten en komt u op het (verlichte) terras achter de woning. Tuinmeubelen en een grote parasol zijn aanwezig op het terras. U hoeft voldoende privacy op het terras.

 

U heeft ook ruimte rondom de hele woning en in de voortuin staat een oude waterput die als bloembak wordt gebruikt.

 

De recreatiewoning is een "hoekwoning" en bijzonder rustig gelegen aan een doodlopens straatje van 7 soortgelijke recreatiewoningen. U loopt/fietst zo richting de wandel- en fietspaden in het buitengebied of aan het strand van recreatieplas 't Hilgelo.

Rondje Hilgelo is ongeveer een uur lopen en u kunt zo uw uitbreidingen creëren, door een van de schitterende aangrenzende bosgebieden in te lopen.

Persoonlijk Contact

e-mail-onsIndien u persoonlijk contact wenst voor uw vragen en / of opmerkingen kunt u ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen, of gebruik van het contactformulier op deze website.

 

pdfOnze Privacy Policy 715.87 KB

Locatie

Klik op onderstaand kaartje en u wordt doorverwezen naar Google Maps. Daar ziet u bij de groene pijl direct onze locatie.

gmaps

Op de kaart kunt u inzomen en o.a. de weergave wijzigen in een sattellietfoto. U kunt ook de routeplanner gebruiken.

GTranslate

Dutch English French German Italian Spanish

winterswijk