Huurvoorwaarden

IN HET ALGEMEEN GELDT VOOR DE VERHUUR VAN DE RECREATIEWONING:

Week         =  vrijdag / vrijdag ;  of indien mogelijk  buiten (school-)vakanties = maandag / maandag
Weekend  = vrijdag / maandag
Midweek   = maandag / vrijdag
Afwijkend  = alleen mogelijk bij Last-Minute of in overleg
   
Aankomst:  tussen 16.00 uur en 18.00 uur
Vertrek     :  voor  10.00 uur dient u de sleutel in te leveren bij de beheerder/ster op het park.
   
Huurprijzen zijn inclusief:

 • - Huur
  - 6% BTW
  - Schoonmaakkosten 
 • - Energiekosten en milieubelasting 
  - Reserverings- en administratiekosten 
 • - Basispakket


Huurperiode
Gedurende de (school-)vakantieperioden huurt u minimaal voor een week van vrijdag  tot vrijdag.
Daarbuiten is een afwijkende huurperiode bespreekbaar.
Uiteraard moet dit door ons goed zijn in te passen in ook de verdere beschikbaarheid van de recreatiewoning.
   
Aanbetaling:
U ontvangt een vrijblijvende opgave van de totaalprijs inclusief een NACHTREGISTER en na uw reserveringsbevestiging per e-mail inclusief een volledig ingevuld en geretourneerd NACHTREGISTER,  ontvangt u vervolgens een bevestiging met een aanbetalingsverzoek van 50% van de totaalprijs om binnen 7 dagen over te maken.

 

Huurcontract:
Na ontvangst van uw aanbetaling (binnen de termijn), is uw reservering definitief en ontvangt u een bevestiging/huurcontract per post en per e-mail de ontvangst van uw aanbetaling en onder andere een routebeschrijving met sleutelinformatie.

 

Restantbetaling:
Minimaal 14 dagen voor uw aankomst/verblijf dient u de resterende 50% overgemaakt te hebben op in huurcontract genoemde IBAN. 
Is de tijd te kort, dient u voor tijdige (telefonische) overboeking te zorgen.

 

Waarborgsom:
De waarborgsom bedraagt  ......................€ 125,-
Wordt ook bij de aanbetaling voor 50% in rekening gebracht.

Na uw vertrek worden voor de schoonmaak van de woning, de volledige inventaris geïnspecteerd en geïnventariseerd. Indien er geen beschadigingen, schade, gebreken en/of manco's worden geconstateerd, ontvangt u binnen één week na uw vertrek de waarborgsom teruggestort op uw IBAN.

Wij behouden ons het recht voor om vooraf of bij aankomst een hogere borg te vragen indien u meerdere huisdieren meeneemt of bij verhuur aan bijv. jonge huurders.

 

Schoonmaakkosten:
In uw huurprijs is een vast bedrag voor schoonmaakkosten berekend door 2 personen en/of 4 uren in het totaal ( een bedrag van € 60).
Indien de woning ernstig is vervuild en/of versmeerd, zullen u de extra kosten en/of uren van de schoonmaak c.q. vervanging in rekening worden gebracht danwel verrekend worden met uw waarborgsom.
Voor het nasturen van achtergebleven spullen, wordt u een vast bedrag van € 20,- in rekening gebracht + verzendkosten.

 

Kortingen:
* Geldige kortingen op de huurprijzen per week:

 • 0 % op de huurprijs van de eerste week. 
 • 5 % op de huurprijs van een aansluitende 2e week
 • 10 % op de huur van een aansluitende 3e week en daarop volgende.

* Last-Minutekorting staat hieronder
 
LAST MINUTE BOEKINGEN
U ontvangt een korting op de huurprijs (niet op de verplichte-, optionele- en overige kosten), als u een reservering doet binnen 10 dagen voor aankomst van uw verblijf. Deze last-minutekorting is 10% van de huursom.

Uw (telefonische) betaling dient dan na bevestiging binnen twee werkdagen door ons te zijn ontvangen, anders vervalt uw (Last-Minute) reservering.

ANDERE KORTINGEN ZIJN DAN NIET MEER  VAN TOEPASSING..

 

Reservering:
U kunt uw reservering schriftelijk of per e-mail doen. Ook als u bijvoorbeeld eerst per telefoon informeert, wordt u altijd verzocht dit schriftelijk of per e-mail te bevestigen. Zo kunnen we zonder problemen de wederzijdse afspraken vastleggen. Vermeld altijd uw volledige naam, adres en telefoonnummer (ook in de e-mail), zodat we ook bij storingen contact met elkaar kunnen krijgen. Ons telefoonnummer en e-mailadres staan op meerdere plaatsen op deze website vermeld.

 

Annulering:
Voor annulering zijn onze (bij ons opvraagbare) verhuurvoorwaarden van toepassing. De annuleringskosten bedragen minimaal € 27,50 en maximaal Euro 55,00.  

U kunt zelf beslissen binnen 7 dagen na uw reservering, of u een annulerings- en/of reisverzekering wenst af te sluiten. Dit kan bij uw assurantietussenpersoon of bij een online-verzekeraar.

   
Vermeld bij uw (definitieve) reservering altijd; - Uw naam en adresgegevens, telefoonnummer, e-mail adres en uw mobiele nummer waarop u tijdens uw verblijf hier te bereiken bent;
 
  - Na ontvangst van uw reserveringsbevestiging, ontvangt u een NACHTREGISTER, waarin de personalia worden gevraagd van alle personen die in de recreatiewoning zullen verblijven, alsmede uw IBAN (terugbetaling borg) en autokenteken(s) waarmee u aanreist.
  - Huurperiode (en uw eventuele voorkeursrecreatiewoning). 
  - Bijzonderheden:  bijvoorbeeld badlinnen, bed opgemaakt bij aankomst, wel/geen huisdier, kinderstoel, kinderbox etc.
  - Uw eventuele andere bijzondere wensen bijv. extra schoonmaak, gasten.

  - Voor (onverwachte) gasten die bij u overnachten, bent u verplicht om bedlinnen af te nemen en toeristenbelasting te betalen. Kan achteraf ook verrekend worden met uw borg.

Persoonlijk Contact

e-mail-onsIndien u persoonlijk contact wenst voor uw vragen en / of opmerkingen kunt u ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen, of gebruik van het contactformulier op deze website.

 

pdfOnze Privacy Policy 715.87 KB

Locatie

Klik op onderstaand kaartje en u wordt doorverwezen naar Google Maps. Daar ziet u bij de groene pijl direct onze locatie.

gmaps

Op de kaart kunt u inzomen en o.a. de weergave wijzigen in een sattellietfoto. U kunt ook de routeplanner gebruiken.

GTranslate

Dutch English French German Italian Spanish

winterswijk